Wie zijn wij

Voshol & Partners werd in 2008 opgericht door haar directeur, Thomas Michaël (Tom) Voshol.

Voshol & Partners heeft een uitgebreid netwerk van adviseurs gecreëerd.
Dit netwerk bevindt zich vooral in de regio’s Amsterdam, Utrecht en ‘t Gooi. De genoemde adviseurs zijn als professional aangesloten bij een beroepsorganisatie, en voldoen aan de maatschappelijke eisen van verantwoord ondernemen.

De partners zijn twee, niet tot eerder genoemd netwerk behorende, adviseurs, die hun sporen hebben verdiend in de zakelijke dienstverlening.

Tom Voshol werd geboren op 12 april 1960.

Na een gymnasiale opleiding aan het Gooisch Lyceum te Bussum volgde hij een universitaire studie economie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na het vervullen van de militaire dienst was Voshol van 1985 tot 2007 als senior-relatiebeheerder en vennoot/kantoordirecteur werkzaam voor een middelgroot registeraccountants- en belastingadvieskantoor in ’t Gooi.
Opgericht in 1955 groeide dit kantoor van een typische AA organisatie met in 1985 10 personeelsleden uit tot een organisatie van registeraccountants en federatie-belastingconsulenten met 75 medewerkers en enkele duizenden cliënten per medio 2007.
Deze cliënten zijn te vinden in met name het midden- en kleinbedrijf, in de vrije beroepen, in de zakelijke dienstverlening en in de groep van (vermogende) particulieren. Het kantoor kenmerkt zich gedurende deze jaren door een persoonlijke, sterk cliëntgerichte benadering, die nauw aansluit op de wensen van de veeleisende clientèle.
In de functie van senior-relatiebeheerder was Voshol het aanspreekpunt voor met name een zeer groot deel van de zakelijke cliënten.
Van juni 2007 tot april 2008 was Voshol bij Van Lanschot Bankiers in de functie van senior business banker acquisitie ten behoeve van de regio Amsterdam medeverantwoordelijk voor het versterken van contacten met bestaande, en het aangaan van nieuwe, met name zakelijke, cliëntrelaties.

Tom Voshol is gehuwd, en woonachtig in Amsterdam-Zuid.